Tőkepiaci jog

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a befektetési szolgáltatásokhoz és egyéb tőkepiaci tevékenységekhez kapcsolódó ügyletekben, befektetési szolgáltatók és alapkezelők alapításában, befektetési alapok létrehozásában, értékpapír- és kötvény kibocsátásokban.

Tőkepiaci jogi tanácsadásunk kiterjed a Magyar Nemzeti Bank, és egyéb felügyeleti hatóságok előtti engedélyezési eljárásokban történő teljes körű jogi képviseletre.

Vállaljuk a tőkepiacokon aktív szereplők üzleti tevékenységeinek széles körű támogatását, közreműködést üzletszabályzatok és más szervezeti dokumentumok elkészítésében, a részvények tőzsdei bevezetéséhez kapcsolódó jogi feladatok ellátását, részvételt zártkörű és nyilvános értékpapír kibocsátásokban. 2017-ben társulásunk két, a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett nyilvánosan működő részvénytársaság felvásárlásban is képviselte az ajánlattevői oldalt.

A csoport tagjai:

“Márton rendkívül sokat segített cégcsoportunknak és nekem személyesen is a két magyarországi Kft.-vel kapcsolatos társasági jogi kérdésekben.”

EGY AMERIKAI KŐOLAJKITERMELŐ VÁLLALAT JOGI IGAZGATÓJA

Kovács Mártonról